Rejsekurser

Rejsekurser

Holdnr Navn Sted Underviser Lekt. Pris* Start  
a20629q Rakubrænding på Christiansø Keramikskolen Peter Durlev 36,00 DKK 7.800,00 05‑09‑2020 10:00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Kom med på et anderledes kursus i rakubrænding.

Oplev og bliv inspireret af de to fascinerende øer længst mod øst i Danmark, Ertholmene; Christiansø og Frederiksø. Du vil komme til at opleve det lille øsamfund, opleve den unikke natur, kultur og historie kombineret med et intenst kursus i rakubrænding.

Kurset starter på Keramikskolen i København, hvor vi i to dage fremstiller de lergenstande, der senere skal rakubrændes. To uger senere mødes vi på Christiansø, hvor vi i 5 dage (4 arbejdsdage), arbejder med rakubrænding i og ved Christiansøs berømte fælleshus ”Månen”.

Peter Durlev står for undervisningen på Keramikskolen i København, når tingene skal fremstilles og efterfølgende rakubrændes på Christiansø.

Det bliver med garanti en unik oplevelse.

Du skal til gengæld være nysgerrig, fleksibel, og indstillet på, at ting kan ændre sig på grund af vejr, vind og andet uforudset langt ude i Østersøen.

Uanset om du er begynder eller mere erfaren, er du meget velkommen på denne rejse.

Prisen inkluderer undervisning, alle materialer, brænding samt overnatning (4 nætter), forplejning og guidet rundvisning på Christiansø. Transport til og fra Christiansø arrangeres og betales af deltageren selv, men vi hjæper gerne med bookingen.


Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: a20629q
Status: Igangsat
Første møde: 05-09-2020 10:00
Mødegange: 6
Lektioner: 36
Undervisere: Peter Durlev
Priser:
Almen DKK 7.800,00
dof